Bolte, der ikke er bange for ild

Molybdæn bolte

 

"Molybdæn" er et metallisk grundstof, grundstofsymbolet er Mo, og det engelske navn er Molybdæn.Det er et sølv-hvidt metal.Som et sjældent metal er "molybdæn" meget udbredt i forskellige industrier såsom stålindustri og olie.Samtidig optrådte forskellige mekaniske dele, der brugte "molybdæn" som råmateriale, såsom vores hovedperson i dag - molybdænbolte.Bolt er en meget almindelig del af vores daglige liv.Så hvad er fordelene ved molybdænbolte sammenlignet med almindelige bolte?

 Varmebestandig molybdæn bolt Fastgørelseselementer, skruer, bolte, skruer, møtrikker, afstandsstykker2

1. Høj temperatur modstand

Hovedmaterialet i molybdænbolte er molybdænmetal, og renheden af ​​molybdæn er så høj som 99,95%."Molybdæn", der bruges som råmateriale, har et meget højt smeltepunkt, så molybdænbolte kan normalt modstå høje temperaturer op til 1600°~1700°.Smeltepunktet for rustfri stålbolte er generelt omkring 1300 ° ~ 1400 °.Det betyder, at molybdænbolte i mange tilfælde kan opfylde arbejdskravene i mange højtemperaturmiljøer, som almindelige bolte ikke kan røre ved.

 

2. Fremragende elektrisk ledningsevne

Udover et højt smeltepunkt har molybdænbolte også fremragende elektrisk ledningsevne, som kan tilpasses til ethvert udstyr, der kræver elektrisk ledningsevne.

3. God korrosionsbestandighed

Dele lavet af mange materialer står over for problemet med korrosion og rust under daglig brug.Molybdæn, råmateriale fra molybdænbolte, reagerer ikke med saltsyre, flussyre og alkaliopløsninger ved stuetemperatur og er kun opløseligt i salpetersyre, vandvand eller koncentreret svovlsyre.Det er også velegnet til de fleste flydende metaller, ikke-metallisk slagge og smeltet glas.Den er ret stabil, så molybdænbolte også har god korrosionsbestandighed.

4. Lav termisk udvidelseskoefficient

For det andet har molybdænbolte også en lav termisk udvidelseskoefficient.Denne fordel spiller en meget vigtig rolle i anvendelsen af ​​metalkeramisk struktur, metal-halvlederstruktur og metal-grafitstruktur.

Baoji Winners Metals Co., Ltd. har specialiseret sig i produktion af wolfram-molybdæn bolte, møtrikker og wolfram-molybdæn produkter, kontakt os venligst for mere information (WeChat/Whatsapp: +86 156 1977 8518).

 

 

 


Posttid: Dec-02-2022